zaterdag 3 februari 2007

huis nr 7: Filippijnen

Op deze plaatjes zie je de hotels waarin Aad heeft gezeten tijdens zijn verblijf op de Filippijnen. Omdat het geen huizen zijn waarin het gezin gewoond heeft, heb zijn deze niet apart genummerd. Aad zat eerst in het Copacabana, maar is daar snel uit vertrokken omdat ze daar tot 's avonds 11 uur in de buurt aan het heien waren. Kort na aankomst wisselde Aad dus van Copacabana naar Tropicana.


Linksboven zie je een foto van het Copacabana Hotel , 264 Edsa Extension, Pasay, Manila, Philippines. En rechts een foto van het Tropicana Hotel , 1630 Ma. Guererro St., Malate, Manila, Metro Manila, Philippines.

De laatste drie foto's zijn van het huis waar Aad en Ester korte tijd met hun gezin in gewoond hebben. Ze hebben er maar een korte tijd (een of twee weken) gewoond tijdens de vakantie, vlak voordat ze weer naar Nederland gingen. Dit huis stond in de Juan Luna nr 40. Het huis is omheind, tegen inbrekers. De foto's zijn gemaakt door Theo en Regina (kennissen van ons die zendingswerk doen op de Filippijnen).


Klik op een foto om er een grotere versie van te bekijken.

Geen opmerkingen: