maandag 23 juli 2007

er is een gastenboek!

Het volgende stukje komt ook van de familie Dirkzwager. Het stond eerst bij het verhaal over Aad als detective, maar ik heb het losgemaakt en er een apart stukje van gemaakt. Dan heb ik meteen een aanleiding om iedereen te wijzen op het gastenboek (klik op de link), waar je je felicitaties en zo meteen zelf kunt plaatsen. En je kunt (zie hiernaast) ook in de poll aangeven wat je van het gastenboek vindt.....

Maar nu dan de familie Dirkzwager:

"Wij hebben grote bewondering voor de kwaliteiten van Ester en Aad. Ten tijde dat zij “op” Plaswijck zaten heeft Ester het toch maar mooi gepresteerd om alle 3 hun kinderen de Lagere School te laten doorlopen met haarzelf als onderwijzeres. Gezien het verschil in leeftijden toch maar mooi 3 klassen! Hulde. Jarenlang had zij een geweldige discipline en bracht dat ook op de kinderen over. Gevolg dat na hun terugkeer in Nederland alle 3 kinderen toch maar mooi aansluiting vonden op het Nederlands voortgezet onderwijs.

Aad had intussen zijn handen meer dan vol om van Plaswijck het beste catering-station te maken dat de KLM ooit heeft gehad. Daarin slaagde hij zo goed, dat vele buitenlandse maatschappijen alleen nog bij de KLM daar wilden cateren!"

Geen opmerkingen: